Vem är jag?

Maria Hallberg Äijä | Socionom Leg. Psykoterapeut

Mitt arbete som psykoterapeut utgår ifrån en psykoanalytisk/psykodynamisk förståelsegrund med  inriktning mot fransk psykoanalys. Jag arbetar främst utifrån en metod utarbetad av Palle Villemoes, s.k. jagstrukturerande förhållningssätt.

Jagstrukturerande psykoterapis perspektiv på psyket harmonierar bra ihop med s.k österländsk syn på psyket, vilket är min andra förståelsegrund och traditionstillhörighet. Jag har studerat på Kaivalyadham, en av Indiens mest tongivande yogaskolor.

Jag undervisar yoga i Göteborg på Shiva Shakti Yoga. Mina olika kunskapsfält gör att kopplingar mellan kropp och psyke blir en självklar del i psykoterapiprocessen.

Maria är legitimerad psykoterapeut och har utbildat sig vid Göteborgs Psykoterapiinstitut samt vid Sankt Lukas Psykoterapi Institut.

Kommentarer inaktiverade.